Συχνές Ερωτήσεις

1. Τι είναι το Brandsales?
Το Brandsales συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές σε αυθεντικά επώνυμα προϊόντα από τα πιο γνωστά και αξιόπιστα eshops, ώστε να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να τα αγοράσετε για εσάς αλλά και τους αγαπημένους σας. Το εύρος των brands που θα βρείτε στο Brandsales είναι αρκετά μεγάλο, και θα εμπλουτίζεται διαρκώς, ώστε να μπορείτε να διαλέξετε την προσφορά που σας ταιριάζει ανάμεσα σε επιλεγμένες μάρκες όπως:
Celestino, Folli Follie, Crocs, Beverly Hills Polo Club, Kalogirou, Lynne, Polo Ralph Lauren, Pink woman, Nine West, Moschino, DKNY, Burberry, Tod’s, Michael Kors, Roberto Cavalli, Dior, DAS Home, Guy Laroche, Apple, Samsung, κ.α.

2. Το Brandsales είναι ηλεκτρονικό κατάστημα?
Όχι, το Brandsales απλά συγκεντρώνει και προβάλλει προσφορές σε επώνυμα προϊόντα από διάφορα eshops, τα οποία στη συνέχεια μπορείτε να αγοράσετε απευθείας από το eshop που τα διαθέτει, με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν εκεί για την αγορά σας.

3. Πώς μπορώ να αναζητήσω μια προσφορά?
Στο Brandsales οι προσφορές αφορούν τις εξής βασικές κατηγορίες προϊόντων: Μόδα (Ρούχα, Παπούτσια, Αξεσουάρ), Περιποίηση (Καλλυντικά), Σπίτι & Τεχνολογία. Πατώντας στη σχετική επιλογή στο επάνω μενού του site θα δείτε όλες τις διαθέσιμες προσφορές της κατηγορίας. Πατώντας σε μια προσφορά θα δείτε τις απαραίτητες λεπτομέρειες (και την ημερομηνία λήξης της προσφοράς, εφόσον υπάρχει). Επίσης, θα βρείτε τον απαραίτητο σύνδεσμο (link) για να μεταφερθείτε στο eshop που προσφέρει τα προϊόντα ώτε να κάνετε την αγορά σας.

4. Πώς μπορώ να δω τα προϊόντα μιας προσφοράς και να κάνω αγορά?
Για να δείτε τα προϊόντα μιας προσφοράς πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα του eshop που τα πουλάει, πατώντας το κουμπί «Στην Προσφορά» στα στοιχεία της προσφοράς που έχετε επιλέξει. Στη συνέχεια μπορείτε να τα αγοράσετε με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στο eshop που επισκέπτεστε. Το Brandsales δε φέρει καμία ευθύνη για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων στα eshops ούτε και συμμετέχει στη διαδικασία πώλησής τους. Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε μια επιτυχημένη αγορά απλά λαμβάνουμε μια προμήθεια για τη σύσταση που πραγματοποιήσαμε, που μας βοηθάει να συντηρούμε τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας.

5. Η προσφορά που έχω επιλέξει έχει λήξει / δεν ισχύει. Τι κάνω?
Στο Brandsales καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι προσφορές που σας παρουσιάζουμε να είναι σωστές. Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο μια προσφορά να έχει λήξει ή τα διαθέσιμα προϊόντα να έχουν εξαντληθεί ή να έχουν αλλάξει οι όροι της προσφοράς από το eshop. Καθώς οι προσφορές ορίζονται αποκλειστικά από τα εκάστοτε eshops, το Brandsales δεν έχει τη δυνατότητα παρέμβασης σε αυτές. Προτού πραγματοποιήσετε μια αγορά σε κάποιο eshop, σας συνιστούμε να ελέγχετε τους όρους της προσφοράς, όπως αυτοί παρατίθενται στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Το Brandsales δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί από τις προσφορές που προβάλλει. Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με τις προσφορές που προβάλλουμε, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@brandsales.gr.

Καλές Αγορές!

ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΣΠΙΤΙ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ