Ποιο επώνυμο βραχιόλι από δαντέλα έχει τρελάνει τους διάσημους

cruciani-braceletsΤα μακραμέ βραχιόλια Cruciani C είναι πραγματικά αντικείμενα του πόθου. Η ιδέα πίσω από τη δημιουργία τους το 2011, ήταν να επανερμηνευθεί με σύγχρονη άποψη και pop αισθητική η τέχνη της δαντέλας, η οποία από το 1955 έκανε διάσημο τον οίκο από την Ούμπρια της Ιταλίας.

Πολλοί διάσημοι επηρεάστηκαν από αυτή τη μόδα και φοράνε τα πολύχρωμα κοσμήματα στα χέρια και στο λαιμό τους σε κοινωνικές εκδηλώσεις και στην τηλεόραση: Alena Seredova, Aida Yespica, Vittoria Puccini, Cristiana Capotondi, Serena Autieri, Michela Quattrociocche, Elena Santarelli, Elenoire Casalegno, Ambra Angiolini, Carolina Crescentini, Giorgio Panariello, Belen Rodriguez, Massimo Oddo, Daniele Bonera, Javier Zanetti, Noemi, Laura Pausini, Ivan Zazzaroni, Rossano Rubicondi, Federica Panicucci, Emma Marrone, Alessia Marcuzzi, Simone Inzaghi along with the international celebrities Michelle Rodriguez, Dita Von Teese, Nicole Murphy και η Paris Hilton είναι μόνο μερικοί από τους fans του brand.

Σε λιγότερο από 3 μηνές από το λανσάρισμά του, το βραχιόλι Cruciani με σύγχρονη άποψη και pop αισθητική έγινε status της μόδας με πάνω από 6,000,000 πωλήσεις.

cruciani-bracelets-bags-fashion

Σήμερα τα προϊόντα της Cruciani γνωρίζουν διεθνή επιτυχία, συνδυάζοντας την παράδοση με την ιταλική κουλτούρα της χειροποίητης κατασκευής. Λαμπερά χρώματα, μοναδική κατασκευή Made in Italy και υλικά υψηλής ποιότητας: το dna του brand χαρακτηρίζει και την κολεξιόν από τσάντες που εμπλουτίζει την ολοκληρωμένη σειρά από αξεσουάρ του οίκου.

ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΣΠΙΤΙ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ